У WhatsApp з'явиться функція редагування, на яку користувачі чекали роками. Але є нюанси

WhatsApp незабаром запровадить функцію редагування повідомлень / Фото REUTERS

WhatsApp, попри статус найпопулярнішого месенджера в світі, значно поступається своїм конкурентам в плані функціональності. Однак розробники продовжують працювати над розширенням можливостей програми – однією з таких буде функція редагування повідомлень.

Минулого літа можливість редагування повідомлень з'явилася в беті WhatsAppp, а з найближчим великим апдейтом вона стане доступна всім користувачам, повідомляє портал GizChina.

Працюватиме ця функція так само як і в інших месенджерах, проте буде тимчасове вікно, протягом якого користувачі зможуть редагувати свої повідомлення. На відміну від Telegram, користувачі WhatsApp матимуть максимум 15 хвилин для редагування після надсилання.

фото GizChina

Поки немає точної дати, коли WhatsApp має намір зробити цю функцію загальнодоступною. Але, імовірно, в найближчі кілька місяців.

Що ще нового в WhatsApp

На початку цього року на WhatsApp з'явилася можливість відправки повідомлень самому собі. Нововведення працює за аналогом "Збереженого" в телеграмі стане в пригоді для заміток, збереження якихось постів на потім або навіть в якості сховища.

До цього в месенджер також додали "Спільноти" – це щось на зразок папок в Telegram для об'єднання кілька чатів в тематичні групи. Наприклад, в спільноту можна додати групові листування мешканців будинку, робочі або шкільні чати.

А ще раніше в WhatsApp нарешті з'явилася можливість повністю приховати свій онлайн-статус. Для цього, перейдіть в меню "Налаштування → Акаунт → Конфіденційність → Час останнього відвідування і статус в мережі". Там же можна відфільтрувати тих користувачів, для яких буде показаний ваш справжній статус в мережі.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...