У залі не могли стримати сліз: Єдина в Україні пара дітей-танцюристів з синдромом Дауна вразила надздібностями (відео)

Марія Гнатик та Іван Кондратюк, які називають себе ALEMANA, єдина в Україні пара "бальників" з синдромом Дауна. Їм по 15 років, вони живуть, вчаться і танцюють у рідній Вінниці. У них багато захоплень і хобі, але основне - це танці. Маша і Ваня прийшли показувати свої здібності на шоу "Україна має талант" 2021, передають Патріоти України.

Тренер Аліна дуже задоволена дітками, каже, вони дуже старанні. У серпні вони навіть представляли Україну на Чемпіонаті світу в Австрії. Маша також танцює східні танці вже 9 років, у неї багато медалей і перемог, вона дворазова чемпіонка Європи.

Серед професіоналів-бальників - вони єдина пара в Україні з синдромом Дауна. У парі танцюють вже 4 роки, і дуже багато тренувалися, щоб втілити свою мрію і виступити на великому проекті.

Сергій Притула сказав, що вони вразили його "надздібностями". Звичайно ж Маша і Ваня отримали чотири "Так", а Маша розсмішила всіх наостанок, голосно заявивши: "Не підведемо тебе, Притуло!"

У десятому сезоні шоу Україна має талант судять Сергій Притула, Ксенія Мішина та Євген Кот, а цього разу четвертим членом журі стала Маша Єфросиніна. Шоу виходить суботами в ефірі каналу СТБ, відбираючи кращих з кращих серед обдарованих українців. Цими вихідними вже показали восьмий випуск проекту.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...