У Залізному Порту напали на нардепа від "Слуги народу"

Протягом години правоохоронці встановили особу людини, яка завдала удару.

У курортному селі Залізний Порт Херсонської області 29 липня невідомий напав на народного депутата і вдарив в обличчя, інформують Патріоти України.

За даними УНН, мова йде про Олександра Одарченка з фракції "Слуга народу". Як повідомили у відділі комунікації поліції області, обставини конфлікту встановлюються. "Близько 15:40 в поліцію звернувся чоловік, який представився народним депутатом України. За його словами, близько 15:00 в селищі Залізний Порт невідомий чоловік вдарив його по обличчю і втік в невідомому напрямку. Протягом години правоохоронці встановили особу людини, яка завдала удару", – розповіли в прес-службі.

У поліції додали, що чоловіка затримувати за статтею 208 КПК України не стали, але відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...