У Запоріжжі 15-річна школярка народила двійню ... на свій день народження (відео)

У Запорізькій області в селі Біленьке у 15-річної школярки народилася двійня. Малюки з'явилися на світ на 33-му тижні вагітності і тому вважаються недоношеними. Важлива подія в житті неповнолітньої матері сталася в її день народження. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила волонтер Злата Некрасова, передають Патріоти України.

"Сьогодні до мене звернулися з проханням, я не змогла пройти повз. Дівчинка 15 років народила двійню на свій ДР на 33 тижні вагітності. Двоє хлопчаків знаходяться в реанімації, один з них у важкому стані. Родина з села Біленьке, в запасі грошей не було, бабусю навіть в реанімацію не пускали без ліків. Це відбувалося при мені", - повідомила волонтер.Злата Некрасова.

За словами Злати, у одного хлопчика тріщина в легкому та гематоми, у другого надрив легенів. Малюки потребують допомоги, а у родини немає фінансів. В пості Злата просить допомогти всім небайдужим, адже ситуація критична. Також в коментарях до посту волонтер зазначила, що у двійні є тато, він від дітей не відмовляється, намагається заробити, як може. Також родині надає підтримку мама породіллі.

"У діток крім мами є і тато, вони дуже молоді, але тримаються разом.
Папа крутиться як може, працює за 150 гр в день. Бабця діток розповіла. І бабуся з ними поруч, бабуся молодець",- зазначила Злата.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...