У Запоріжжі анонім обіцяв підірвати усі електростанції України, вимагаючи мільйон доларів

Анонімний дзвінок про мінування усіх електростанцій країни надійшов на телефон "102" у Запоріжжі сьогодні, 2 жовтня. Анонім був оперативно вирахуваний оперативниками УСБУ в Запорізькій області, передають Патріоти України.

Анонімний дзвінок про мінування усіх електростанцій країни отримали запорізькі поліцейські. Невідомий вимагав мільйон доларів США, аби не сталися вибухи.

Оперативники СБУ негайно розпочали оперативні заходи зі встановлення "мінера" та швидко його вирахували. "Телефонним терористом" виявився 46-річний житель області, уродженець міста Василівка. Його затримали, свій вчинок чоловік пояснити жодним чином не зміг.

Нині вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Джерело: Depo.ua

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...