У Запоріжжі чоловіка вбили в ресторані, ще один поранений - у лікарні (відео)

В одному з ресторанів Запоріжжя у ніч на 4 липня сталася стрілянина. Одна людина загинула. Як повідомили в управлінні обласної поліції, внаслідок стрілянини загинув 30-річний чоловік, передають Патріоти України.

Слідчі встановили особу, яка відкрила вогонь біля ресторану «Аристократ», наразі вживаються заходи з її пошуку і затримання. За даними поліції, жертвою став чоловік 1991 року народження. Поки не повідомляється, з якої зброї був відкритий вогонь.

За фактом стрілянини поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Як раніше повідомив "ZаБор", стрілянина сталася в ресторані «Аристократ» на проспекті Маяковського. Відео інциденту з'явилося в мережі.

В стрілянині загинула одна людина. На відео помітно, що на підлозі біля столиків лежить тіло людини. Водночас сайт «Актуально» з посиланням на власні джерела повідомив, що стрілянину відкрили по молодих людях. Один з хлопців загинув, другого госпіталізували в п'яту міську лікарню з безліччю вогнепальних поранень.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...