У Запоріжжі до напівсмерті забили ветерана АТО, який заступився за дівчину (відео)

У Запоріжжі невідомий побив 32-річного ветерана АТО Миколу Стельмаха. Про це розповіли в новинах на муніципальному телеканалі, повідомляють Патріоти України.

Інцидент у Запоріжжі стався в одному з супермаркетів на площі Університетській о пів на третю ночі. Микола Стельмах намагався захистити працівницю закладу, з якою почав конфліктувати невідомий. У результаті бійця забили до напівсмерті.

На очах у персоналу супермаркету чоловік вдарив АТОшника битою по голові 4 рази і зник з місця події зі своїм товаришем. Зараз побитий Стельмах перебуває в лікарні у важкому стані. Лікарі ввели його в медикаментозну кому.

Повідомляється, що поліція вже затримала нападника. Ним виявився раніше судимий 27-річний чоловік. Другого чоловіка, який був поруч з підозрюваним, поки не знайшли.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...