У Запоріжжі озброєні люди напали на військових, затримали не усіх (фото)

Озброєні зловмисники напали на українських військових біля ринку в Запоріжжі. В результаті атаки один із захисників України отримав ножове поранення. У поліції Запорізької області повідомили, що інцидент стався 15 травня близько 16:00 на стоянці біля міського ринку, передають Патріоти України.

Конфлікт розгорівся між військовими і невідомими чоловіками. В ході сутички сталася стрілянина з мисливської та автоматичної зброї. В результаті нападу один з військових отримав ножове поранення, його госпіталізували. Нападники втекли з місця злочину на авто.

Правоохоронці затримали двох підозрюваних, 1976 та 2001 років народження, на одному з блокпостів Запорізької області. На даний момент вони знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання. Водночас поліція розшукує ще двох підозрюваних.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" та частиною 4 статті 296 "Хуліганство" Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до семи років.


Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...