У Запоріжжі за дивних обставин помер відомий волонтер і радник очільника міста

У Запоріжжі за дивних обставин помер відомий волонтер і радник в.о. міського голови Запоріжжя Анатолія Куртєва Юрій Хохлов. За попередніми даними, він наклав на себе руки. Причини такого вчинку невідомі. Про це повідомляє місцеве видання "ЗаБор", передають Патріоти України.

Нещодавно Юрій переніс важку операцію. Зазначається, що він дуже переймався чужими проблемами і часто допомагав людям, яких просто зустрічав на вулиці або які приходили до нього з проханнями.

Юрій Хохлов був дуже відомим у місті громадським діячем, журналістом та керівником Кінного театру на Хортиці. З початку військової агресії Росії Юрій зайнявся волонтерською діяльністю, він допомагав як вимушеним переселенцям, так і військовим.

У 2020 році він став депутатом обласної ради від "Радикальної партії", проте на наступних виборах його партія програла на місцевих виборах. Але вже у 2021 році Юрій Хохлов перейшов на роботу в мерію, в апарат Куртєва, де зайняв посаду його радника. Три місяці тому він звільнився з посади.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...