У Запорізькій області повісився фермер - сусіди кажуть, що причиною стала втрата урожаю

Тіло чоловіка 1967 року народження повішеним виявила його дружина.

У місті Гуляйполе Запорізької області здійснив самогубство місцевий фермер. Причиною цього могла стати втрата урожаю. Про це пише місцеве видання IPnews з посиланням на ГУНП у Запорізькій області, передають Патріоти України.

Зазначається, що тіло чоловіка 1967 року народження повішеним виявила його дружина. Також відомо, що перед смертю він написав записку, однак її зміст не розголошується.
За словами місцевих жителів, причиною самогубства могла стати втрата урожаю, яка поставила бізнес чоловіка на межу банкротства. Начебто фінансові проблеми і стали причиною самогубства.

Нагадаємо, 11 травня повідомлялося, що на півдні Одеської області 66-річний фермер Василь Сердюченко вкоротив собі віку після втрати урожаю через засуху. Всього у загиблого Сердюченка було 150 гектарів орендованої землі. Він вклав у неї мінімум 750 тисяч гривень. Якусь частину грошей він позичив, але ще мав виплатити односельцям за паї. Тобто, був винен близько мільйона гривень. 66-річний фермер не знайшов виходу, і з відчаю наклав на себе руки.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...