У записного веселуна болить співоча душа: DZIDZIO до мурашок вразив чуттєвим виконанням "Молитви за Україну" (відео)

DZIDZIO Михайло Хома

Популярний артист шоу-бізнесу DZIDZIO підготував для шанувальників особливий подарунок. Перед світлим святом Пасхи Михайло Хома випустив свою версію «Молитви за Україну», записану з симфонічним оркестром, і вражаючим відео, знятим в найдавнішому збереженому храмі України - Святій Софії Київській, зазначають Патріоти України.
Пісню записували в київському Будинку звукозапису з більше ніж 100 музикантами і хористами. Диригувала Оксана Линів, яка є головним диригентом Оперного театру Граца (Австрія) .DZIDZIO каже, що завершив роботу на Благовіщення, 7 квітня 2020 року.
«Молитва за Україну» - це неземна надпотужна сила, яка допоможе всім українцям пройти ці непрості часи, що зараз випали на долю України і всього світу ", - вважає Михайло Хома.
Відео вразило шанувальників DZIDZIO, вони відзначають гарний і сильний голос і чуттєве виконання.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...