У зеленій зоні Києва, поблизу Бабиного Яру знайшли оголене тіло вбитої жінки (відео)

У суботу ввечері, 12 червня, в лісопосадці біля київської траси на вул. Олени Теліги був виявлений труп оголеної жінки. Його знайшов чоловік, який приїхав на автомобільну заправку поблизу, зазначають Патріоти України.

Як повідомили в Telegram-каналі "Київ Оперативний", на місце прибула поліція і кінологи з собаками, щоб знайти слід причетних до трупа. Порушено провадження у 115 ст (вбивство) Кримінального кодексу (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Так, чоловік, який знайшов тіло померлої, розповів, що страшну знахідку виявив випадково, намагаючись сховатися від людських очей і справити малу нужду.

"Я не знав, що на заправці є туалет. Пішов у ліс, відійшов якомога далі від дороги, щоб мене не було видно. Ось йду і бачу – лежить гола людина, а навколо неї мухи. Я відразу побіг назад на АЗС і подзвонив на "102 ", – розповів поліції свідок, який назвав себе Анатолієм.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...