У Зеленського попросили німецького міністра оборони помовчати після чергової заяви про невтручання НАТО

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк відреагував на заяву міністра оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт, яка вкотре заявила, що НАТО не втручатиметься у війну в Україні і не закриватиме небо, передають Патріоти України.

«Кожна така заява європейських політиків заохочує РФ до масових вбивств в Україні. Не хочете називати війну війною і боїтеся Путіна, то хоч не робіть провокаційних заяв», — наголосив він.

Як писали «ФАКТИ», 18 березня преса Німеччини вибухнула в обуренні через байдужість, з якою бундестаг вислухав напередодні відеозвернення президента України Володимира Зеленського з Києва. Німецькі ЗМІ одностайно називають промову українського лідера прямою, відвертою та емоційною. І такий тон Зеленського був цілком виправданий — він звертався до німецьких парламентарів із серця країни, на яку щодня падають російські бомби та ракети!

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...