У жінки діагностували страшну хворобу після того, як вона помітила крихітні цятки на шкірі

21-річна студентка Гелайн Гілліард з Айови помітила маленькі цятки на своїй шкірі. Як виявилося, у неї був B-клітинний гострий лімфобластний лейкоз, передають Патріоти України.

Так, вперше Гелайн помітила плями, схожі на ластовиння, які з'явилися на її тілі в листопаді 2021 року. Усього за декілька годин плями збільшились у розмірах і були розкидані по її руках та ногах.

Лікарі взяли аналізи крові, результати яких привели до жахливого діагнозу. Майже рік дівчина лікувалася. Попри виснажливу хіміотерапію та фізичний біль вона запевняє, що цей досвід був "корисним" і їй пощастило.

"Я надзвичайно вдячна за свій рак - тепер я оцінюю речі на зовсім іншому рівні, тому що не всі виживають після цієї жахливої хвороби. Звучить шалено, але хвороба змусила мене усвідомити, наскільки я щаслива і скільки кохання у моєму житті. Мені ще доведеться пройти довгий шлях. Я досі проходжу курс хіміотерапії щодня та щомісяця в лікарні, тому у мене все ще є безліч побічних ефектів, але я щодня бачу прогрес. Мені дуже пощастило з моїм лікуванням. У мене було дуже мало ускладнень. Мої лікарі та медсестри виконали приголомшливу роботу з усунення будь-яких побічних ефектів", - сказала Гелайн.

Зараз дівчина проходить заключну фазу лікування, на якій вона продовжить пероральну хіміотерапію та щомісячні візити до лікарні до березня 2024 року.

Відновити навчання студентка планує вже у вересні цього року. Дівчина учениця сподівається, що її історія надихне інших переосмислити цінність життя та силу позитивного світогляду.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...