У жорстокому побитті ветерана АТО брав участь помічник нардепа з угруповання Коломойського. Одесити вийшли на протест. Поліція відкрила кримінальну справу

<span id=

Увечері в п'ятницю, 19 березня, одеські активісти знову проводять протестну акцію біля офісу охоронної фірми, співробітники якої побили ветерана АТО Євгена Кучинського. Він перебуває на стаціонарному лікуванні в нейрохірургічному відділенні, зазначають Патріоти України.

Біля входу зібралися учасники антитерористичної операції на сході України, представники патріотичних громадських організацій. Вони прибули на вулицю Генерала Бочарова, 44а, для зустрічі з керівником ТОВ Titan Security Group, котрий у телефонній розмові пообіцяв поспілкуватися з обуреною громадськістю.

Однак керівник охоронної фірми на зустріч не з'явився, а приміщення офісу виявилося замкненим.

«Нічого нового, все так же, як було вчора - до нас вийшла жінка, яка представилася секретарем Titan Security Group і заявила, що керівництва в офісі немає», - кажуть активісти.

Також стало відомо, що в числі нелюдів, які били потерпілого, був помічник екс-голови Одеської облради, а нині депутата Верховної Ради Анатолія Урбанського з групи «За майбутнє».

У зв'язку з цим інцидентом нардеп розмістив в мережі заяву, констатувавши, що вважає таке з'ясування стосунків, як бійка, абсолютно неприйнятним.

«Я нікого покривати не стану! - запевнив Анатолій Урбанський. - Нехай правоохоронні органи розбираються в події, а суд - визначає міру покарання для винуватця. Ніякого політичного втручання тут немає і бути не може».

Тим часом до протестної акції приєдналися мешканці місцевого ЖК Суворовський-1. За їх словами, фірма Titan Security Group просто захопила прибудинкову територію, яка належить всім мешканцям будинку, «нахабно організувала тут свою парковку, встановила шлагбауми, паркомати і здають ці місця за гроші». Місцеві жителі також стверджують, що «охоронці постійно погрожують».

Поліція заявила про перекваліфікацію факту побиття ветерана АТО Євгена Кучинського.

«З урахуванням встановлених обставин, подія перекваліфікована на статтю" Хуліганство "Кримінального кодексу України. Справа перебуває на контролі керівництва поліції», - повідомили правоохоронці.

Обурені громадські працівники мають намір довести справу до логічного і правового вирішення. Вони звернуться до відповідних держструктури з вимогою позбавити цю охоронну фірму ліцензії.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...