У Житомирі чоловік отримав повістку і від 2022 року ховався від мобілізації: Стало відомо, чим це закінчилось

У Житомирі до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який у липні 2022 року отримав повістку і до квітня 2024 року уникав мобілізації. Про це йдеться у вироку Богунського районного суду м. Житомира.

За даними суду, в липні 2022 року чоловіка визнали придатним до мобілізації. Тоді ж йому вручили повістку для відправлення до військової частини, проте він до травня 2024 року ховався від мобілізації.

Також у матеріалах суду йдеться про те, що підсудного тричі оголошували у розшук, проте він і надалі продовжував уникати призову. На суді чоловік провину визнав та розкаявся. Суд визнав його винним за статтею 336 ККУ та засудив до 3 років позбавлення волі.

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...

Окупанти масовано атакували Київ ракетами, багато загиблих і поранених. Доповнюється

понеділок, 8 липень 2024, 11:27

Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня, передають Патріоти України. У Києв...