У Житомирі підлітки "помстилися" за відмову пустити колядувати: Чим все закінчилося (відео)

У Житомирі підлітки "помстилися" чоловікові, який не пустив їх колядувати, і поцупили його запаси картоплі та цибулі, що стояли в коридорі. Камери спостереження в під'їзді багатоповерхівки зафіксували, як троє молодих людей тікали зі своїм трофеєм на вулицю. Втім, незабаром хлопців вдалося вирахувати. Про це йдеться в сюжеті телеканалу СК1, передають Патріоти України.

Розкрадачі овочів

Інцидент з крадіжкою овочів стався на Старий Новий рік. У будівлі тоді зламався доводчик на вхідних дверях, і в під'їзд міг зайти будь-хто. Крім того, того дня на поверсі потерпілого були відкриті металеві грати, і підлітки змогли підійти до дверей квартири, щоб заспівати колядку.

Але господар квартири не захотів відкривати хлопцям і слухати пісню, тому замість солодощів підлітки вирішили забрати цибулю і картоплю. Коли власник овочів виявив пропажу, то звернувся до сусідів, а ті виклали відео з камер у соцмережі. Також жителі під'їзду припустили, що хлопці просто таким чином захотіли "напаскудити" негостинному чоловікові.

Слава і покаяння

В інтернеті малолітніх викрадачів картоплі та цибулі швидко впізнали, й підлітки після такої слави вирішили повернути овочів ще більше ніж вкрали. Хлопці на знак вибачень докупили крупи, сіль, цукор, і принесли все це чоловікові, якого обікрали.

Однак той не прийняв ані вибачень молодих людей, ані їх підношень. Після чого хлопці винесли всі овочі зі своїм "бонусом" у двір і залишили там. Підлітки кажуть, що красти не хотіли, а таким чином вирішили пожартувати.

"Непонятка вийшла, вирішили поприколюватися з пацанами... Дивак якийсь... Не спрацювало, все, перепрошуємо", - з досадою сказали молоді люди. Сусіди, своєю чергою, радіють тому, що відео в соцмережах допомогло знайти "недобросовісних колядувальників".

Брутальні колядувальники

Також у Житомирі стався й інший випадок з мстивими колядувальниками, які вирішили "провчити" господарів будинку, куди їх не пустили співати у святковий день в обмін на частування. Після відмови відкрити двері хлопці стали бити ногами по парканах і вирвали домофон.

Постраждалі звернулися до правоохоронців, і ті тепер шукають хуліганів, передає ТСН. Потерпілі теж опублікували в мережі відео з камер спостереження, і просять впізнати хлопців, які, за їхніми словами, поводилися неадекватно. Сім'я від них очікує тільки почути вибачення.

А от у поліції розповідають, що за дії буйних колядувальників відповідатимуть їхні батьки, яким доведеться заплатити штраф. Крім того, сім'ї порушників поставлять на облік і перевірятимуть ювенальні інспектори.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...