"Це було екстремально": Зірка "Гаррі Поттера" знову стала мамою (фото)

У зірки "Гаррі Поттера" народилася дитина: це було екстремально

Зірка "Гаррі Поттера" Джессі Кейв, відома по ролі Лаванди Браун, стала мамою втретє. Акторка показала перші зворушливі фото малюка під час годування грудьми. У Джесі і її чоловіка, коміка Алфі Брауна, народився син, розповіла вона в своєму Instagram, передають Патріоти України.

Але через пологи їй довелося понервувати. Адже вони видалися екстремальними, тому що все сталося стрімко. "Авраам "Бем" Бенджамін. Наш малюк народився рано-вранці вчора, через 40 хвилин після того, як у мене відійшли води. Трохи екстремально, але його стусани були такими ж протягом всієї вагітності!" - розповіла Джессі.

Ці пологи для Джессі стали вже третіми, і вони дуже відрізнялися від попередніх. Малюка навіть довелося помістити у відділення інтенсивної терапії, але мама сподівається, що скоро вони будуть разом.

Джессі і Алфі виховують ще двох дітей - 5-річного Донні і 3-річну Марго. Цікаво, що актори забобонні. Вони досі не показують обличчя дітей, та і третю вагітність Джессі приховувала до останнього.

Лаванда Браун - персонаж саги про Гаррі Поттера, однокурсниця головного героя. До шостої книги вона залишається в тіні, і лише у "Принці-напівкровці" Лаванда раптово виявляється в центрі оповіді. На екрані образ героїні втілили відразу три актриси, але більшість глядачів запам'ятали її у виконанні Джессі Кейв.

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...