Зовсім не витік газу: Мешканець будинку на Позняках висунув несподівану версію смертельного вибуху (відео)

Житель багатоквартирного житлового будинку на Позняках у Києві, в якому 22 червня стався вибух, Костянтин Рибак спростував версію органів слідства про витік побутового газу. Про це повідомив журналіст Андрій Павловський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Як повідомив Костянтин Рибак, планування квартир суперечить місцю вибуху й логіці версії з витоком газу. Так, газовий стояк і кухня розташовані взагалі в іншій частині будинку, яка практично не постраждала. Квартира чоловіка – на 5-му поверсі. Запаху газу він не відчував. І навіть якби дійсно був витік (газу) на 7-му поверсі, то газ піднімався б угору, оскільки він легший за повітря, – написав Павловський.

"... Тут (у кухні, малює на схемі квартири), де розташований газовий стояк, – мінімальні пошкодження – тільки вікно вибило. Тут (у спальні, в дальній частині квартири від газового стояка) вивалився шматок опорної стіни – потужної опорної стіни, яка тримає будинок", – описав пошкодження Рибак.

Співрозмовник журналіста вже поспілкувався в санаторії з більшістю сусідів по під'їзду. За його словами, люди не можуть відрізнити запах газу від запаху вибухової речовини. Хоча саме жителі нижніх поверхів найбільше стверджували, що відчували запах саме побутового газу.

Жителів постраждалого будинку вже допитували в прокуратурі. Костянтин Рибак є адвокатом із 25-річним стажем роботи. Він переконаний, що прокурор навмисно схиляє жителів до версії вибуху через витік газу задля якнайшвидшого закриття справи. "Сьогодні слідство схиляло мене до думки, що я повинен був відчувати запах газу. Але цього не було", – уточнив він.


Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...