​У зоопарку Маріуполя народилося дитинча гамадрила. Щасливого татуся відсадили, щоб не буянив та не обжирав родину

Мати зі своїм дитинчам тепер не стоять в черзі за смачненьким

У Донецькій області у зоопарку Маріуполя народилося мавпеня. Хлопчику місяць, він годується материнським молоком і поки що не має імені, повідомляють Патріоти України з посиланням на Суспільне.

"З нашого боку тільки повноцінне харчування та увага до мами. Мама малюка ще годує молочком. Інколи мавпи годують своїх дитинчат молоком понад рік, тому малюка ми не чіпаємо, маму не нервуємо" - каже працівниця зоопарку Наталія Луценко.

Мавпеняті близько місяця, воно перебуває з мамою, а от тата тимчасово відселили, поки малюк не підросте. У цієї пари приматів це друга дитина. В окремому приміщенні живе їхня дворічна донька Дуня.

У зоопарку говорять, що ця порода загалом агресивна, але здебільшого самці.

"У дикій природі, у вожака зграї гарем до 20 самок. У звичайного самця - 4-5 самочок. Їсть він спочатку все найсмачніше сам, жодна самка не має права доторкнутися. Та самка, яка народила йому малюка, в нього стає в пошані, вона їсть одразу після нього" - розповіла Наталія Луценко.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...