У зоопарку Ташкента жінка скинула дівчинку у вольєр до ведмедя. Лікарі роблять все можливе

У зоопарку Ташкента (Узбекистан) молода жінка скинула маленьку дівчинку у вольєр до ведмедя. Про це повідомила прес-служба зоопарку, пишуть російські ЗМІ, зазначають Патріоти України.

Інцидент стався 28 січня. Зазначається, що відвідувачі і співробітники зоопарку намагалися перешкодити жінці скинути дитину, але їм це не вдалося, в результаті дівчинка впала до хижака з висоти майже 5 м.

Бурий ведмідь на прізвисько Зузу “повільно спустився в рів, підійшов до дівчинки, понюхав і відійшов”. Фахівці “швидко зреагували і стали заманювати його у внутрішнє приміщення, куди він безвідмовно тут же увійшов”.

Дитину з вольєра дістали, дівчинку оглянула медсестра. “Дівчинка постраждала тільки від падіння з висоти майже 5 м, а не від зубів хижака”, – повідомили в прес-службі, уточнивши, що “при первинному огляді крім ударів, видимих серйозних травм у неї не було виявлено”.

Правоохоронні органи розслідують причини події, дитина, вік якої не уточнюється, знаходиться під наглядом лікарів. В адміністрації зоопарку заявили, що беруть на себе всі витрати з надання медичної допомоги постраждалій.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...