У ЗСУ показали, як "працюють" по ворожих цілях - техніка окупантів перетворюється на брухт (відео)

Збройні сили України продовжують чинити гідний опір російським окупантам. У ніч на 4 квітня захисники влучним потраплянням знищили ворожу техніку. Про це написали на Facebook-сторінці оперативного командування "Південь", передають Патріоти України.

"Бойова робота колективу резервного батальйону 28 омбр імені Лицарів Зимового Походу. Разом до перемоги!" – йдеться у повідомленні. До посту додали відео, на якому ЗСУ ракетним комплексом "Джавелін" знищили танки рашистів. З кожним днем російських загарбників і їхньої техніки на українській землі стає все менше.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...