Убив і розчленував: У Харкові поліцейські розкрили страшний злочин, який скоїв... 80-річний пенсіонер (фото)

У Харкові поліція викрила пенсіонера в скоєнні тяжкого злочину. 80-річний чоловік убив та розчленував 84-річного сусіда, а останки вивіз за місто. Пенсіонера було затримано на автобусній зупинці при виїзді з міста. Як повідомила пресслужба поліції Харківської області, до чергової частини відділу поліції Немишлянського району звернулася 45-річна жінка, передають Патріоти України.

Вона заявила, що в квартирі її батька знайдено тіло людини без голови та рук. Службовці кримінальної поліції з'ясували, що 80-річний батько жінки напередодні спілкувався із 84-річним чоловіком із сусіднього будинку. Останній на момент подання заяви не з'являвся вдома вже два дні.

Розтин тіла показав, що було вбито саме цього чоловіка. Підозрюваний вимкнув телефон і втік. Під час розшуку правоохоронці затримали його на автобусній зупинці на вулиці Академіка Павлова.

Чоловік розповів, що вдень 19 січня пив алкоголь із сусідом, але поконфліктував із ним і завдав йому кілька ударів сокирою по обличчю. З метою приховати сліди злочину, він розчленував тіло, останки вивіз на тачці за місто і закопав їх на садовій ділянці.

Пенсіонер планував виїхати до іншої області, а потім за кордон, проте його затримали співробітники карного розшуку. Йому оголошено про підозру в скоєнні умисного вбивства (ст. 115 Кримінального кодексу України), за що загрожує до 15 років тюрми.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....