"Убив матір і поранив батька": Чиновника КМДА затримали за підозрою в тяжкому злочині

У Шевченківському районі Києва в одному з будинків ЖК "Львівський квартал" убили жінку й поранили її чоловіка. НП трапилася ввечері 28 червня, однак через місце роботи підозрюваного в злочині інформацію "замовчують", передають Патріоти України.

За даними джерел, у поліцію зателефонував охоронець і повідомив: якийсь чоловік кричить, що нібито його батько вбив матір. Правоохоронці, які прибули на виклик, виявили в одній із квартир житлового комплексу 58-річну жінку – вона померла після кількох ножових ударів у груди. У її 71-річного чоловіка була різана рана долоні. А їхній 30-річний син, за інформацією очевидців, перебував у неадекватному стані.

Як стверджують джерела, саме син убив свою матір і поранив батька кухонним ножем, а трагедія трапилася внаслідок сімейної сварки.

"Ця НП не афішується, тому що підозрюваним у вбивстві виявився головний спеціаліст відділу судової роботи департаменту земельних ресурсів КМДА. Раніше він працював у податковій", – додало джерело. Ще один співрозмовник видання повідомив, що батьки підозрюваного приїхали з м. Соледар Донецької області.

Джерело: Обозреватель

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...