Убивча краса: Через пластичну хірургію у США та Мексиці поширюється небезпечний грибок

Влада США і Мексики закликає Всесвітню організацію охорони здоров’я оголосити надзвичайну ситуацію в галузі суспільної охорони здоров’я у зв’язку зі спалахом грибка, пов’язаного з косметичними операціями в Мексиці, передають Патріоти України.

Центри з контролю і профілактики захворювань (CDC) повідомили, що двоє людей, які перенесли операції з епідуральною анестезією, померли від менінгіту. Під наглядом перебувають майже 400 осіб у США та Мексиці. Дві косметичні клініки в мексиканському місті Матаморос закрито.

Влада як у США, так і в Мексиці закликала людей, які перенесли операції з епідуральною анестезією в Хірургічному центрі Ріверсайд або Клініці К-3 від січня, пройти обстеження, навіть якщо наразі у них немає симптомів.

CDC заявив, що вже виявив 25 осіб у США з «підозрюваними» або «імовірними» випадками грибкового менінгіту. Багато громадян США їдуть до Мексики для косметичних процедур, як-от ліпосакція, збільшення грудей і бразильська підтяжка сідниць, які вимагають ін'єкції анестетика в область навколо хребта.

Даллас Сміт із CDC сказав, що ліки, які використовують для анестезії під час поточного спалаху, могли мати сторонні домішки.«Наразі в Мексиці спостерігається нестача ліків, і існує ймовірність виникнення чорного ринку, через який могли забруднитися ліки», — вважає Сміт.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...