Убивство Окуєвої: Силовики розкрили нові подробиці про головного підозрюваного

Ймовірний кіллер, причетний до вбивства учасниці АТО Аміни Окуєвої та замаху на її чоловіка Адама Осмаєва, член злочинного угруповування та вихідець з Дагестану, передають Патріоти України.

Із подружжям добровольців затриманий знайомий не був. Тому є підстави вважати, що вбивство було замовним. Кому було вигідно – встановлює слідство, повідомив начальник управління поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Поки тривають слідчі дії, які дадуть відповідь, чи затриманий брав участь лише в передачі зброї, або був безпосередньо виконавцем.

"Затриманий є членом злочинної організації, по якій порушено кримінальне провадження і саме за вчинення замовних вбивств. Ця особа народилася у Дагестані ще в Радянському союзі, прибула до України, тривалий термін вже громадянин України. Конкретного виду його діяльності не визначено, однак ми розуміємо, що ті замовні вбивства які були скоєні – їх метою був тиск на бізнес" – розповів він про підозрюваного.

Додав, що затриманий не визнає своєї причетності ні до вбивства Окуєвої та замаху на її чоловіка. Ні до інших убивств, зокрема керівника компанії "Caparol Україна" Павла Зможного у 2016-му та начальника управління реклами та оренди Київського метрополітену Павла Миленького. Його зарізали торік у січні.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...