Учасник "Х-фактора", що своїм виступом змусив реготати всю аудиторію, затриманий у Києві з липовим пенсійним посвідченням

Відомий учасник пісенного талант-шоу "X-фактор" Андрій Мацевко був затриманий в Києві з підробленим пенсійним посвідченням, яке він нібито намагався використовувати, щоб зайти в метрополітен.

Про це в понеділок, 5 квітня, повідомив "Київ Оперативний" в Facebook. Автори спільноти поділилися відео, на якому чоловік заявив, що липове посвідчення йому "підкинув колишній друг", зазначають Патріоти України.

На ролику, очевидно, знятому правоохоронцем, чоловік підтвердив свою особу і сказав, що зараз проживає в столиці. Правда, точну адресу він назвати не зміг.

Мацевко визнав, що його затримали через посвідчення, яке знайшли в барсетці.

"Колишній ... друг хотів мене підставити і це зробив ... щоб мені зробити погано. Він підробив [посвідчення], він підробив собі, він підробив мені (я цього не знав), і підкинув мені в барсетку", - виправдовується затриманий.

Мацевко стверджує, що його знайомий займався підробкою документів і знає, як це потрібно робити. Сам він нібито в громадському транспорті не їздить, бо ходить пішки.

Додамо, в 2015 році Мацевко потрапив в скандал. Його звинувачували в педофілії через те, що приїхав в гості до 14-річного підлітка в Луцьк.

Уродженець Івано-Франківської області прославився завдяки участі в шоу "Х-фактор" і "Україна має талант!". Далі кастингів він не проходив, оскільки не міг вразити суддів своїми вокальними даними.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...