Учасники легендарного російського гурту змінили громадянство

Учасники російського гурту "Бі-2" тепер громадяни Молдови. Відомо також, що нові паспорти отримали і їхні члени родин. Відповідний указ підписала президент країни Майя Санду. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі голова Адміністрації президента Молдови Адріан Белуцел, передають Патріоти України.

Він зазначив, що музиканти виступили проти війни та засудили вторгнення країни-агресорки, після чого стали зазнавати репресій з боку російської влади. Тому сподівається, що нові паспорти допоможуть їм почуватися в безпеці.

"Наша країна відкрита та гостинна для людей, які обирають світ, які популяризують дружбу та повагу між народами. Республіка Молдова захищає людську гідність, свободу слова та солідарність з тими, хто перебуває в небезпеці", - написав Андріан.


Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...