Учасниця "голої" фотосесії в Дубаї поскаржилась на негламурні умови утримання у місцевій в'язниці

Одна з дівчат, яку затримали в Дубаї через скандальну фотосесію, вийшла на зв'язок з батьками й розповіла, в яких умовах її та інших учасниць тримають. Про це повідомили адвокати юридичної фірми «Міллер», що представляють інтереси моделі, передають Патріоти України.

За словами дівчини, всіх учасників зйомки з моменту арешту тримають в поганих умовах, в закритому приміщенні, де навіть немає вікон. Повідомляється, що телефонна розмова тривала не більше двох хвилин. За цей час близькі змогли хоч щось дізнатися про місцезнаходження дівчини. Інші моделі не мали можливості поговорити зі своїми родичами.

Адвокатам стало відомо, що одинадцять натурниць мають депортувати з ОАЕ в понеділок, 12 квітня. Їх доставлять о 23:25 рейсом компанії SkyUp. Нагадаємо, 3 квітня в Дубаї затримали групу дівчат, серед яких 11 українок, за участь в оголеній зйомці. Підстава — порушення норм суспільної моралі за законами ОАЕ. За інформацією ЗМІ, організатором скандальної фотосесії в Дубаї був киянин з американським паспортом Віталій Гречин.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...