Учасниця "Голосу країни" поборола наркозалежність і підкорила зал хітом Алли Пугачової

На "Голосі країни-11" тривають "сліпі прослуховування", і судді вокального шоу от-от зберуть свої команди. Увечері 28 лютого на каналі "1+1" пройшов 6 випуск проекту, однією з найяскравіших учасниць якого стала 19-річна Анна Гадомич. Дівчина поборола наркозалежність і повернулася до улюбленої справи - до музики, передають Патріоти України.

На "Голос країни-11" Ганна Гадомич прийшла з оригінальною версією пісні "Позови меня с собой" Алли Пугачової, якою підкорила Monatik'а та Надю Дорофєєву.

За словами дівчини, зараз вона - вуличний музикант, і подорожує містами країни. Але ще нещодавно її життя було затьмарене наркотичною залежністю. Анна не стала приховувати, що в той час навіть намагалася накласти на себе руки, але все обійшлося. Як згадала дівчина, в один з моментів їй просто стало соромно перед мамою, яка була вбита її залежністю. Це почуття допомогло їй кинути наркотики та повернутися до родини, до музики.

На шоу до Анни повернулися Monatik і Надя Дорофєєва. Поміркувавши, дівчина вирушила до команди Monatika, а тим часом її виступ на YouTube збирає сотні лайків.


Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...