Учасниця шоу "Холостяк" пояснила, чому не може виїхати зі США, і зізналася, що не пройшла кастинг на "Міс Україна"

Фіналістка проєкту Холостяк 12 Олександра Мудра, яка зараз зустрічається з американцем та проживає в Нью-Йорку, в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк розповіла про участь у конкурсі Міс Україна, передають Патріоти України.

«Кого не беруть на Холостяк, ті йдуть на Міс Україна. Я ходила на конкурс, коли мені було 21. Мене поставили перед фактом: або стосунки, або конкурс. Я спитала, чому я не можу поєднати приємно з корисним. Тоді я була у стосунках і розходитися я не збиралася. На той момент я була дуже закохана. Тому, мабуть, я не пройшла. Я була „пиріжком“ з боками. Тоді треба було бути худенькою. Може, це була також одна з причин. Мені сказали, що треба ходити на бокс. Коли займаєшся боксом, жіноче тіло максимально втрачає зайве», — зізналася Олександра.

У Нью-Йорку Мудра планує відвідувати акторські курси: «Я не дуже зацікавлена в тому, щоб бути якоюсь суперакторкою. Мені потрібні контакти. Я давно хочу свій Youtube канал. Я націлена на американську аудиторію. Хотіла б канал про подорожі».

Саша розповіла, чому не може виїхати з США. «Не можу виїхати. У мене ж не було візи. Я потрапила до США у той момент, коли Байден сказав, що 100 тисяч українців можуть перейти кордон в Тіхуані. Я наступного дня була в Тіхуані. Перейшла кордон і мені видали пароль. Це не Uniting for Ukraine (U4U). Це з’явилося пізніше. Тоді одразу є і дозвіл на роботу. Я потрапила, коли це все було ще сирим. Пароль дає можливість бути в Америці рік, але не дає можливості виїжджати. Я продовжила це ще на рік Сиджу і чекаю якихось змін. Можна вийти заміж і тоді виїжджати, але це теж не швидкий процес. Як тільки ви подаєте заяву, що хочете одружитися, протягом шести місяців поліція приходить додому без попередження, щоб перевірити, що це не фікція. Класно вийти заміж за американця, але я хочу раз і назавжди. Немає цілі виходити заміж заради документів. Гроші в будь-якому випадку будуть, головне, щоб людина була моя», — говорить Саша.

На межі: На ТОТ виник дефіцит медикаментів, а ліки, які з’являються, йдуть на потреби окупантів, - Центр нацспротиву

понеділок, 20 травень 2024, 14:27

В аптеках на тимчасово окупованих територіях України спостерігається дефіцит медичних препаратів. Більшість ліків, які доставляють на окуповані території, йдуть на потреби окупантів, а не для місцевого населення. Про це пише Центр національного спротив...

Українців штрафуватимуть за борги по комуналці: Як можуть покарати

понеділок, 20 травень 2024, 13:56

В Україні повертаються штрафи і пеня за несплату комунальних послуг, примусове стягнення заборгованості та можливість відключення від послуг для боржників, крім тимчасово окупованих територій і зон бойових дій. Боржникам можуть нараховувати пеню до 0,0...