"Участь у концерті з дітьми з Донбасу сколихнула мої спогади та минулі емоції...": Зрадниця Повалій нарозповідала, як її ледь не вбили у Києві під час Майдану

Співачка Таїсія Повалій, яка ще давно обрала бік країни-терориста, здивувала мережу абсурдними роздумами. Виконавиця раптово згадала про Україну, вирішивши повернутись у 2014 рік. Вона написала, що події на Майдані досі не вкладаються у неї в голові. Путіністка розповіла про своїх друзів-киян, які "дивом" залишилися живими.

Повалій розмістила новий пост в Instagram, пов'язавши його з Міжнародним днем захисту дітей. За її словами, весь цей час вона героїчно працювала над собою, адже духовний світ особистості "може дати шанс людству на порятунок". Публікація артистки розгнівала українців, які не змогли промовчати.

"Участь у концерті з дітьми з Донбасу сколихнула мої спогади та минулі емоції вже далекого 2014 року, коли у Києві на Хрещатику горіли шини, кидали коктейлі Молотова, вбивали людей! Мої знайомі, які мали квартири там, бігли. Дивом куля, яка влетіла у вікно, нікого не вбила! Ось воно початок того, що ми сьогодні переживаємо! Сказати, що було страшно, – це нічого не сказати. Смерті на Хрещатику, літак, який убив людей у центрі Луганська, потім спалення живцем людей в Одесі та танці й вигуки радості на людських кістках! Жах! Жах! Жах! ", – читаємо на сторінці Таїсії Повалій.

Зрадниця продовжила – нещодавно вона заспівала з 11-річним хлопчиком зі Стаханова. Повалій порівняла небагатослівну дитину з собою, наголосивши, що останні 8 років вона жила у своєму світі й не могла поділитися з оточуючими особистими думками.

Українці не пройшли повз цинічного поста вокалістки, залишивши свої коментарі: "А діти, які сьогодні вночі загинули, не сколихнули? Вже не згадувала б Україну, дно", "Закрити в'їзд в Україну на 50 років, нехай танцюють з Корольовою в Росії", "Я думав, що з віком люди стають мудрішими... але, Таїсія Миколаївна, не у вашому випадку", "Коли прокинеться совість? Або її взагалі не було, Тая?", "Яким лаком для нігтів потрібно нанюхатися, щоб пальці писали подібну нісенітницю?".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...