Учні скинули сире яйце з висоти 25 метрів і воно не розбилося: У чому причина

Команда учнів з Пенсильванії, США, побила світовий рекорд Гіннеса, скинувши яйце з висоти 25 метрів, при цьому воно не розбилося, передають Патріоти України.

Учні шкільного округу Тредіффрин-Істтаун, які отримали назву T/E Egg Drop Team, створили захисне покриття, яке дозволило їхньому яйцю впасти з висоти, не розбивши шкаралупу.

Команда скинула яйце з висоти 25 м і побила рекорд 16 метрів, який встановив Рітеш з Індії у грудні 2023 року.

До складу команди з кидання яйця входили старшокласники середньої школи Конестоги Метью Ма, Чарлі Гоутроп і Джеффрі Ванг, а також учень середньої школи Веллі-Фордж Брекін Шеффлервуд і вчитель Деррік Вуд.

"За останні декілька тижнів ми зібрали багато відеоматеріалів і документів, але це було того варте, – сказав Вуд в інтерв'ю Patch. – Сподіваюся, цей рекорд буде, як наше яйце – непобитим – протягом тривалого часу!".

«А що б ви зробили»?.. для мобілізації

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Спроба застосувати батіг, "боротися з ухилянтами" тощо зазна...

Українців штрафуватимуть за "неправильне" скло в авто: Що потрібно знати водіяи

вівторок, 8 жовтень 2024, 16:58

В Україні після тонування лобове скло машини має пропускати щонайменше 75% світла. Переднє бічне скло – 70%. Дзеркальне тонування зовсім заборонено. За порушення загрожує штраф 340 грн, а за повторне порушення можуть забрати права, передають Патріоти У...