"Учил Путина любить?": VIP-охоронець Росгвардії влаштував групове зґвалтування, попередньо пограбувавши жертву

Як водиться у мусорів колишнього СРСР, після розголошення скандалу, героя заднім числом виперли з органів

"Кращі люди" Мордору переконані .що їм все можна

У російському місті Казань колишній співробітник Росгвардії через три дні після звільнення разом з другом зґвалтували секс-працівницю. Про це повідомляє Telegram-канал “Зона права”.

Ексспівробітник Росгвардії Тімербулат Шагімуллін, який забезпечував охорону вищих посадових осіб, разом з приятелем Ніязом Хісматовим звинувачуються за ч.2 ст. 131 (групове зґвалтування), ч. 2 ст. 163 (вимагання), ч. 2 ст. 158 (крадіжка) і ч. 2 ст. 161 (грабіж).

Потерпіла в суді розповіла, що надавала сексуальні послуги у своїй квартирі. 12 жовтня 2019 року один з фігурантів справи прийшов до неї додому, після чого надів наручники і почав погрожувати затриманням. Після цього обидва підозрюваних почали “пропонувати їй своє заступництво”.

Шагімуллін і Хісматов зажадали від дівчини віддати їм 20 тис. рублів. Спочатку вона відмовилася, але після погроз назвала свій пароль від онлайн-банку.

Після того, як фігуранти справи перевели на свій рахунок зазначену суму, вони зажадали, щоб жертва вступила з ними в статевий зв’язок. Після відмови один з підозрюваних силою примусив її до сексу. Те ж саме зробив його подільник.

Удвох вони ґвалтували потерпілу деякий час, а потім пішли, посміявшись і порадивши їй замкнути двері. Після того, як зловмисники пішли, проститутка зателефонувала в поліцію.

У Росгвардії за запитом адвокатів потерпілої підтвердили, що Шагімуллін працював у відомстві, але нібито звільнився за три дні до події.

Прокуратура вимагає засудити до 9 і 9,5 років в’язниці підозрюваних. Шагімуллін не визнав провину, Хісматов частково зізнався у скоєному.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...