Удача буде йти по п'ятах: Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які стануть везунчиками грудня

Атмосфера грудня будут сприятливою відразу для чотирьох знаків Зодіаку. Про це повідомляє портал "Слово Фраза". Так, щасливим місяць виявиться для Стрільців, Скорпіонів, Козерогів і Левів, передають Патріоти України.

Стрільці

Люди під цим знаком будуть самими везучими в грудні. Їм слід дозволяти собі все і не думати про наслідки. Вам належить багато подорожувати, а також у вас буде чимало свят і успіх в особистому житті. Крім того, у Стрільців буде багато грошей, щоб витрачати їх і не думати про економію. Найбільш сприятливий для Стрільців день - 11 грудня.

Скорпіони

Цьому знаку грудень принесе удачу в любові і грошах. 6 грудня вони будуть романтично налаштованими і мрійливими.

Людям цього знака буде везти в любові, тому що вони будуть магнетично привабливими і дуже чутливими до інших людей.

У грошах вони будуть також казково везучими - так як вони будуть приходити до них самі, а Скорпіони будуть відчувати, де в який момент потрібно опинитися.

Козероги

25 грудня Козероги будуть особливо везучими. Їх удача буде несподіваною і блискавичної. Цей день порадує вас новими корисним знайомством, несподіваним осяянням, вдалою інтелектуальної знахідкою, успіхом у навчанні або вдалим онлайн бізнесом.

Леви

25 грудня також принесе користь Левам. У людей під цим знаком Зодіаку теж відбудеться різка трансформація особистості через несподіванку, з якою вони зіткнуться. При цьому удача буде більш вузьконаправленою, ніж у Козерога, і позначиться, в основному, на робочих моментах.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...