Удар був успішним, але...: Найкращий тенісист Польщі, який збирав гроші для українців, ледь не зламав свою ракетку під час матчу (відео)

Перша ракетка Польщі Хуберт Хуркач піддався зайвим емоціям в матчі з болгарським тенісистом Григором Дімітровим на турнірі ATP 1000 в Маямі, передають Патріоти України.

Річ у тому, що при рахунку 2:2 на вирішальному тай-брейку поляк виконав успішний удар, однак торкнувся сітки ногою до другого відскоку м’яча — арбітр зафіксував фол і віддав очко його супернику. Таке рішення надзвичайно розлютило Хуркача, він викинув ракетку на корт ледь не зламавши свій спортивний снаряд через зайві емоції.

Зрештою, Хуберт Хуркач програв Дімітрову (12 ATP) з рахунком — 1:2 (3:6, 6:3, 7:6 (7:3) і вилетів з турніру на стадій 1/8 фіналу.

На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...