Удар окупантів по вокзалу у Краматорську: Британські журналісти зняли сюжет про дітей, які втратили кінцівки та близьких родичів (відео)

Внаслідок ракетного удару РФ по Краматорському залізничному вокзалу (Донецька область) деякі постраждалі діти отримали тяжкі травми. Троє неповнолітніх пацієнтів, які пережили ампутації, перебувають у лікарні в Дніпрі. Пацієнтів показали у сюжеті британського телеканалу Sky News, передають Патріоти України.

Журналісти зазначили, що обличчя дітей приховали й не інтерв'ювали їх, щоб не наражати на ще більші страждання. Одна з постраждалих внаслідок ракетного удару по вокзалу – 10-річна Яна. Вона залишилася без ніг, а також без мами.

12-річна Катя зазнала серйозного пошкодження ніг, але кінцівки лікарям вдалося врятувати. Матір дівчинки через атаку загинула. Неповнолітній Андрій теж був на станції, намагаючись урятуватися від війни. Після російського удару по мирних людях хлопчик залишився без руки.

Іноземні журналісти вказали, що нині дітям допомагають медики. Пацієнти перебувають у лікарні лише у відносній безпеці. Так, вікна цієї дніпровської установи заклеєні й укріплені на випадок ворожих ракетних ударів.

Названо умову, за якої повістка буде вважатись врученою навіть без підпису військовозобов’язаного

неділя, 19 травень 2024, 8:15

У зв'язку з тим, що в суботу, 18 травня, набув сили новий закон про мобілізацію, в Кабміні затвердили Порядок проведення призову громадян на військову службу, який регулює по-новому порядок вручення повісток. Адже не секрет, що раніше багато справ не п...

Запасний екземпляр дали лише потримати? Переможець/ці Євробачення 2024 року Немо заявив/ли, що у нього/них організатори шоу забрали кришталевий мікрофон

неділя, 19 травень 2024, 8:05

Переможці пісенного конкурсу Євробачення 2024 – Немо зі Швейцарії – зізналися, що не мають кришталевого кубку. Організатори забрали приз у артиста після фотосесії та прессконференції. Наразі учасник шоу не знає, чи повернуть йому нагороду, адже чітких ...