Ударився головою: На Черкащині після падіння на слизькому тротуарі помер чоловік

На Черкащині загинув чоловік, що вдарився головою об асфальт після падіння. Він послизнувся на слизькому тротуарі. Медики, що прибули на місце трагедії через 6 хвилин, не змогли врятувати постраждалого. Подробиці повідомляє місцеве видання "Про все", передають Патріоти України.

Трагедія сталася 27 листопада у місті Сміла. Факт смерті чоловіка після падння на слизькому тротуарі журналістам видання підтвердили в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради.

"О 9:06 до диспетчерської служби ЕМД надійшов виклик, що у місті Сміла біля відділення Нової пошти №1 чоловіку стало зле. Перехожі повідомили, що чоловік упав, вдарився головою та був без свідомості. Через 6 хвилин медики вже були на місці. Пацієнт перебував у стані клінічної смерті. Постраждалому було близько 50 років", – розповіли там. Реанімаційні заходи, які провели медики, результату не дали: чоловік помер.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...