"Угрожал прирезать": У Харкові чоловік вдарив дідуся, який грав на акордеоні біля метро (відео)

Невідомий, який побив літнього чоловіка, назвав себе "громадським діячем".

Дідусь щоранку грав біля метро. Фото: скріншот з відео.

У Харкові побили літнього чоловіка, який радував пасажирів своєю грою на акордеоні біля входу на станцію метро «Героїв праці». Про це йдеться в повідомленні Facebook-спільноти «Харьков 1654», передають Патріоти України.

«Какой-то идиот ударил по лицу дедулю, который каждое утро играет на аккордеоне на выходе из метро Героев Труда. Также запретил играть и угрожал прирезать. Назвался общественным деятелем», — йдеться в описі до відео.

«И не нашлось мужчины, давшего этому уроду в дыню? Мужики, вы где? Аууу! Что теперь все стали просто мачо?» — написала одна із користувачок соцмережі.

«Телки какие-то. Выключи телефон и поломай челюсть деятелю», — написав ще один.

«Сколько тварей водится на земле… всякого возраста. не малолетка, с плешивой башкой, но и оно творит беспредел», — обурився інший.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...