"Угрожали "опустить": Солдат, який влаштував криваву бійню в Росії, пояснив, чому розстріляв "товаришів"

Російський солдат-строковик Раміль Шамсутдинов, підозрюваний у розстрілі вісьмох товаришів по службі в Забайкаллі (Російська Федерація), стверджує, що в день вбивства його погрожували "опустити". Фрагменти допиту Шамсутдінова опублікував Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

"В той день вони пообіцяли мене опустити. Так і сказали, попередили, що типу згвалтують. Лейтенант в той день мені сказав, що все, розумієш, після караулу - все буде. Усіх молодих інших до мене вже опускали, я знаю. А в цього вечора, значить, моя черга, мені діватися нікуди було, що мені робити? ", - цитує свідчення Шамсутдінова Baza.

Обвинувачений у вбивстві також поскаржився, що "діди" відразу ж відібрали у нього телефон, а згодом постійно забирали гроші. Крім того, він заявив, що під час затримання його побили до напівсмерті.

"Єдине, мені шкода, що я випадково зачепив двох хлопців, які були зовсім ні до чого. До решти у мене жалю немає ніякої. А ці - хлопці з одного зі мною призову", - сказав Шамстудінов на допиті.

Проти обвинуваченого порушено кримінальну справу за пунктом "а" ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство двох або більше осіб).

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...