"Уявляєш, бачив тільки що Кернеса в кучерях і з четвертим розміром грудей": У померлого мера Харкова є сестра-близнюк (фото)

У п'ятого мера Харкова Геннадія Кернеса, який помер 17 грудня, є рідна сестра, яка живе в Москві. Про це в інтерв'ю "Стране" розповів його син Данило Привалов, передають Патріоти України.

"Вона живе в Москві. Така як він, тільки з волоссям і грудьми. Мені якось дзвонить один приятель з аеропорту - в жаху. Каже, уявляєш, бачив тільки що Кернеса в кучерях і четвертим розміром грудей. Я його заспокоїв і пояснив, що це двійняшка", - сказав він.

Видання Kharkiv Today пише, що Кернес з сестрою Вікторією вчилися в 82-й гімназії та ходили в один клас. Дівчинка часто хворіла. Також видання опублікувало єдиний знімок Вікторії в соцмережах.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...