"Уявляю, як ЗСУ ржуть": На росТБ похвалилися, як окупанти "залякують" українських військових жіночими стогонами (відео)

Окупанти вдалися на фронті до старого методу тероризування противника гучними звуками, й показали, як "залякують" воїнів ЗСУ стогонами жінок польською й англійською мовами. Ці крики, в уяві російських воєнних злочинців, нібито змушують "іноземних найманців" здаватися в полон, передають Патріоти України

Водночас кремлівська пропаганда зробила з цього ледь не "суперзброю", якій, звісно, "аналоговнєтн" у світі. "Замість вогню, що турбує, – звуки", – пафосно почав російський кореспондент свій сюжет"Беруть за живе".

На кадрах росТБ військові ЗС РФ, які воюють проти України, встановлюють динаміки на бойову техніку й транслюють звідти різні звуки. На переконання росіян, це допомагає психологічно вплинути на українських військовослужбовців.

У новині пропагандисті зазначили, що солдати стріляють з артилерії по українських позиціях листівками та закликають здаватися. А спосіб "залякування звуками" вигадав підрозділ психологічної боротьби Східного військового округу, представників якого на росТБ так і назвали – "психами".

Також вони запевнили, що такій діяльності окупантів немає ніяких перешкод. Це нібито не дає змогу захисникам України нормально перепочити вночі. Дальність такого недолугого агітаційного ураження – аж 4 км.

Окупант із позивним "Калинка" на пропагандистському відео заявив, що у такий спосіб здійснюється вплив різними звуками, що здатні вплинути на психіку. Для цього вони використовують звукові програми, які імітують дитячий плач та стогони жінок.

Причому вони нібито записані англійською та польською, оскільки російські військові все ще вірять байкам Путіна про те, що воююють проти "іноземних найманців" в Україні. Ці крики, в уяві пропагандистів, "змушують їх здаватися в полон".

У соцмережаж новина викликала здивування та сміх. У Telegram-каналах самі ж росіяни почали іронізувати над міністром оборони РФ Сергієм Шойгу й запевненнями російських пропагандистів стосовно "суперзброї".

На росТБ похвалилися, як окупанти ''залякують'' українських військових жіночими стогонами: ідею висміяли навіть росіяни. Відео

Користувачі припустили, що це стогони представниці МЗС РФ Марії Захарової, оскільки так із динаміків волати може тільки вона. Також у мережі зазначили, що проблеми в російській армії та відсутність необхідної кількості артилерійських снарядів ворог компенсує винаходами, яким у світі "аналоговнєт".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...