УЄФА може відібрати Євро в кількох країн, - Чеферін

Якщо УЄФА все ж буде скорочувати число міст, де пройде Євро, то в числі перших міст, від яких відмовляться, будуть Баку, Санкт-Петербург і Більбао, стверджує англійський таблоїд.

Президент УЄФА Александер Чеферін прокоментував інформацію про можливе скорочення числа міст, які приймуть Євро-2020 наступного літа, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"Ми постійно стежимо за ситуацією, але немає ніяких сумнівів, що чемпіонат Європи відбудеться. За планом залишити все як є. Але мушу зазначити, що замість 12 країн турнір може пройти в 11, восьми, п'яти або одній", - цитує Чеферін ESPN з посиланням на Movistar +.

Глава УЄФА також додав, що на даний момент рано говорити, чи пройдуть матчі європейської першості з глядачами.

За даними The Sun, в УЄФА зараз схиляються до того, що проведення європейської першості в 12 містах, як було заплановано спочатку, практично нездійсненно.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...