УЄФА скасував правило виїзного голу, що діяло в європейському футболі 56 років

Виконком УЄФА ухвалив рішення повністю скасувати правило виїзного голу у всіх турнірах, що проводяться під егідою організації, починаючи з сезону-2021/2022, повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний сайт організації.

Як відомо, правило застосовувалося в двоматчових єврокубкових протистояннях з 1965-го. Цілих 56 років! Якщо обидві команди забили однакову кількість м'ячів за підсумками двох зустрічей, то переможцем пари вважалася та команда, яка забила більше голів на полі суперника. Додатковий час призначалося лише в одному випадку: якщо команди забили однакову кількість голів як на своєму полі, так і на виїзді.

До речі, кількість голів, забитих в гостях, тепер також перестане бути одним із критеріїв для визначення позицій команд на групових етапах єврокубків.

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...