УЄФА вжило каральних заходів через "расистську поведінку" українських уболівальників на матчах Євро-2024

вболівальники Україна

УАФ доведеться сплатити 33 тисячі євро штрафу за поведінку вболівальників на матчах національної команди у матчах проти збірних Англії та Італії.

Дисциплінарний комітет УЄФА на засіданні вирішив у зв'язку з "проявами расизму" з боку українських уболівальників оштрафувати Українську федерацію футболу на 20 тисяч євро. Про це йдеться на сайті організації в четвер, 21 вересня.

Також УАФ зобов'язана заплатити 5 тисяч євро. Цей штраф застосували за використання фанатами піротехніки на трибунах. Окрім того, ще 8 тисяч присудили за блокування проходів на стадіоні.

Європейські футбольні функціонери вирішили, що національна команда України наступний матч проведе у відборі до Євро-2024 з частково закритими секторами на стадіоні. Зустріч відбудеться з Північною Македонією 14 жовтня у Празі. Це стосується не менше 5 тисяч місць. Щодо гри з Мальтою також є обмеження. УАФ заборонили продавати квитки українським уболівальникам.

Євро-2024: перспективи України

У матчі проти Англії, який пройшов у польському Вроцлаві, збірна України здобула нічию з рахунком 1:1. У зустрічі проти національної команди Італії, який відбувся в Мілані, українська збірна програла з рахунком 1:2.

Після п'яти матчів наша команда зберігає шанси на вихід до фінальної стадії змагань. Очевидно все вирішуватиметься в останній зустрічі з італійцями за шанс зайняти другу позицію у групі С.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...