Укол виявився фатальним? У Португалії медсестра померла через два дні після щеплення вакциною від COVID-19

У Португалії 41-річна медсестра Соня Ацеведо померла в новорічну ніч, через два дні після того, як їй зробили щеплення від коронавірусу вакциною Pfizer/BioNTech, передають Патріоти України.

Цікаво, але після уколу у жінки не було ніяких побічних ефектів. При цьому її батько заявив, що у дочки не було жодних проблем зі здоров'ям.

"Їй зробили щеплення проти COVID-19, але у неї не було ніяких симптомів. Я не знаю, що сталося. Мені потрібні відповіді. Я хочу знати, що призвело до смерті моєї дочки", - заявив чоловік.

У Соні залишилося двоє дітей. Вона працювала в педіатричному відділенні у Португальському інституті онкології в Порту. Найближчими днями відбудеться розтин, який має прояснити раптову смерть жінки.

Роботодавці медсестри підтвердили, що щеплення проти коронавірусу їй зробили 30 грудня. При цьому їм не говорили ні про які побічні ефекти.

Дочка Соні Ацеведо розповіла, що її мама скаржилася тільки на "звичайний" дискомфорт в області тіла, де їй зробили щеплення, але в цілому все було нормально.

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...