Украй важливо навесні та влітку: Імунолог розповів, як вберегтися від укусів кліщів

Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк повідомила, що окупаційна армія РФ намагалася змінити тактику наступу в районі Кринків в Херсонській області у спробах витіснити ЗСУ із займаних плацдармів. Але ці спроби виявились нерезультативними. Про це вона розповіла в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Ворог випробовував нову тактику. Днями в зведеннях Генштабу ви могли бачити, що фігурували вагомі цифри штурмів – до 16 доходило. Вони намагались підібрати тактику, яка буде для них результативною", - розповіла вона.

Гуменюк зазначила, що окупанти створювали велику кількість малих штурмових груп, якими, за "методикою тарганів", намагались атакувати з різних боків плацдарми ЗСУ. "Були відбиті всі штурми. Наразі окупанти знову перейшли до більш сталої і звичної тактики – шість штурмів за минулу добу, які теж не мали успіху", - резюмувала Наталія Гуменюк.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...