"Україна - не Росія": Усик розповів, що читає книгу експрезидента Кучми

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик (21−0, 14 КО) поділився подробицями того, як готується до поєдинку з Тайсоном Ф’юрі, передають Патріоти України.

«Моя підготовка йде добре, мій тренувальний табір не змінився, він триває. Моя команда в порядку. Усе добре».

Українець заявив, що не стежить за Тайсоном Ф’юрі. «Я не стежу за Instagram, Facebook, не стежу за відео з Тайсоном Ф’юрі. Я зосереджений тільки на моїй підготовці, таборі, моїй родині та команді. Я ніколи не користуюся Instagram. Зараз. Зараз це погано для мене — це трата часу. Я читаю книжки, спілкуюся з родиною. Я не знаю, що відбувається поза моїм табором, будинком".

Усик поділився, що читає книгу колишнього президента України Леоніда Кучми. «У мене дві книги. Перша — це книга з психології, а друга — це книга колишнього президента України Кучми «Україна — не Росія», — сказав Усик в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.

Бій Усика проти Ф’юрі заплановано на 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...