"Україна - це Європа!": Російська газета вийшла із заголовком українською (фото)

Росіяни обіграли відоме гасло часів Євромайдану, коли українці повстали проти спроби Віктора Януковича заблокувати євроінтеграцію.

Відоме російське видання "Советский спорт" помістило на головну сторінку заголовок, написаний українською мовою. Про це повідомляють користувачі соціальних мереж, публікуючи передовицю видання, передають Патріоти України.

На опублікованому знімку святкування гравців збірної України після забитого гола під заголовком "Україна - це Європа". Таким чином росіяни обіграли відоме гасло часів Євромайдану, коли українці повстали проти спроби Віктора Януковича заблокувати євроінтеграцію. "Так. І не соромно нам, а соромно буде вам, якщо вам це не подобається", - прокоментував зміст обкладинки головний редактор видання і за сумісництвом російський коментатор Олексій Андронов. При цьому користувачі зазначили, що Андронов давно відчуває симпатію до України. Також на сайті з'явився матеріал з назвою "Україна понад усе. Андрій Шевченко створив кращу збірну в історії".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...