Україна буде однією з найхолодніших країн Європи: Синоптик вразила свіжим прогнозом

У суботу, 17 серпня, Україна буде однією з найхолодніших країн Європи. Такий прогноз погоди опублікувала синоптик Наталія Діденко у Facebook, повідомляють Патріоти України.

За її інформацією, денна температура повітря становитиме +17...+24 градуси. У південній частині та на сході буде тепліше, +23...+28 градусів. Супроводжувати похолодання буде північно-західний та західний вітер, який посилить відчуття холоду на 3-5 градусів.

У неділю, 18 серпня, в Україні трохи потепліє, очікується +24...+29, на півночі +20...+24 градуси. Найближчими вихідними є ймовірність опадів на півночі та сході, місцями на Черкащині, у суботу де-не-де на заході.

Погода в Києві завтра буде холодною та вітряною, +18...+20 градусів. У неділю потепліє до +23...+24 градусів, без істотних опадів. 19-го серпня, у понеділок, у Києві очікується чудова погода - сонячно і тепло, +25...+27 градусів.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...